Bagk oetlaote: 15 DAGEN

NIEUWS

Belangrieke info vuür alle gaste van oos Gala@HOME.

We zijn enorm enorm ‘gruutsj’ op het aantal aanmeldingen voor onze Gala@HOME op zaterdag 30 januari 2021. Ruim 340 gasten, ‘groet en aog kleng’, willen genieten van ’n echte ‘carnavalsnoon’. Een 'carnavalsnoon' in combinatie met een unieke livestream ..........

Lees verder

Galapreuverij@home (verkoop gesloten)

Zaterdag 30 januari vindt de Galapreuverij@home plaats. Gebaseerd op de traditionele Galapreuverij twee weken voor de carnaval, maar nu niet met 200 gasten in de zaal, maar geheel Coronaproof thuis met het aantal gasten dat je zelf bepaalt.

Lees verder

Program carnaval Segietere 2021

Het is stil. Normaal is iedere Kleinderer nu al volop bezig met voorbereidingen voor de Zitting, de Galapreuverij of de Carnavalsdaag. Dit jaar is alles anders. Maar, zoals eerder aangegeven lanceren wij dit seizoen Covid-11: test negatief, deenk positief! De afgelopen.....

Lees verder

Kleindererre Covid-11: test negatief, deenk positief!

Lees verder

Foto's en filmverslag

Alle foto's van het afgelopen seizoen staan on-line. Met dank aan Nikki van Boekel, George van den Hove en Danny Curfs. Eveneens staat het optocht-defilé on-line met dank aan R. Houben.

Lees verder

Belangrijke data 2020

Het carnavalsseizoen 2020 met Preens Egid III en Preenses Petra. Hier al wat belangrijke data!

Lees verder

Prins Egid III en Prinses Petra

Zaterdag 18 januari 2020 werd Egid Bisscheroux uitgeroepen tot Prins Egid III, de 69é prins van CV de Kleindererre uit Sint Geertruid. Prins Egid III is opgegroeid in het Kleindererrerijk.

Lees verder

Galapreuverij uitverkocht!

Vrijdag 7 februari organiseren wij de Galapreuverij met optredens van Beppie Kraft en buuttereedner Har Daniëls.

Lees verder

Jaarvergadering 10-11-2019

Niet helemaal traditioneel vond op de 10e van de 11e onze jaarvergadering plaats. Naast de gebruikelijke agendapunten werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Lees verder

Foto's ALV en huldiging jubilarissen 10-11-2019

Lees verder