Carnaval in Segietere 2022: 34 DAGEN

PROGRAM 2022

Beste carnavalsvierder van Segietere en de gehuchten,

Wat hadden we ons dit carnavalsseizoen anders voorgesteld. Helaas zorgt het virus, en bijbehorende maatregelen, weer voor de nodige onzekerheid en is de kans op een normale carnaval voor het tweede jaar weer bijna nul.

Als CV de Kleindererre hebben wij gezien de huidige maatregelen met pijn in ons hart besloten dat een Zitting, onze Galapreuverij, de Receptie en het Preensebal op de traditionele wijze niet mogelijk zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor de carnavalsdagen nog heel erg onduidelijkheid, waardoor we ook hebben moeten besluiten om in 2022 geen nieuwe Prins van CV de Kleindererre uit te roepen.

De Kleindererre zouden de Kleindererrre echter niet zijn als we niet denken in kansen. Test negatief, deenk positief was onze motivatie in 2021 en dit motto halen we voor 2022 ook weer van zolder bij Proompersj. Samen met JCV de Kerstaenjelrapers en door creatief te denken willen wij kijken naar de mogelijkheden om toch, net als in 2021, activiteiten te laten plaatsvinden. Wat dit gaat brengen weten wij nog niet exact, maar hiernaast al het voorlopige programma. Noteer de data dus al in je agenda. Meer info volgt zsm.