Jaorvergadering 2024: 177 DAGEN

Prins Rob IV en Prinses Vivian

Prins Rob IV en Prinses Vivian zullen dit jaar in het Kleindererreriek de scepter zwaaien.

Uitgeroepen tot 71e prinsenpaar op de zitting van 13 januari, gaan Rob en Vivian Bouwens dit jaar carnaval vierend Sint Geertruid voorop.

Ze zijn beide geboren en opgegroeid in Sint Geertruid. Samen met hun zoon Ties (11) en dochter Lune (8) houden ze van kamperen, wandelen en natuurlijk carnaval vieren.

Rob is mede eigenaar van LEC bv, een ingenieursbureau dat ondersteunt in design en uitwerking binnen meerdere vakgebieden zoals gevelbouw, (cement)industrie, attracties en achtbanen. Daarnaast draagt hij zijn steentje bij in het lokale verenigingsleven. Zo geeft hij al jaren het ritme aan bij de drumband van de plaatselijke fanfare, probeert de keepers van de voetbalclub iets bij te leren, en fietst met vrienden regelmatig op de MTB. Rob is al jaren lid van de raad van elf van CV de Kleindererre en geeft de vastelaovend leesvoer als een van de redacteuren van ut Klukske.

Vivian werkt als leerkracht in het basisonderwijs op OBS de Spiegel en zal daar binnenkort starten als intern begeleider. In haar vrije tijd beweegt en danst ze graag, ze is dan ook jaren lid geweest van dansgroep Mix. Daarnaast is ze actief in het verenigingsleven voor de jeugdcarnaval in Sint Geertruid, waarbij ze mee werkt aan de voorbereidingen voor de jeugdzitting.

De installatie en proclamatie van Prins Rob IV en Prinses Vivian vindt plaats op vrijdag 26 januari tijdens ’t Kleindererre Gala ‘Night of the Prins’. Voor meer informatie over ’t Kleindererre Gala en entreekaarten check onze website: www.cvdekleindererre.nl.

Zaterdag 27 januari is de Galareceptie ter ere van Prins Rob IV en Prinses Vivian. Tevens worden de jubilarissen van CV de Kleindererre gehuldigd: Harry Rouschop (3x11), Twan Habets (1x11) en Pierre van Proemeren (1x11). De Galareceptie start om 19.11u in de Fanfarezaal te Sint Geertruid. Aansluitend volgt het altijd spetterende Galabal met medewerking van ons enthousiaste huisorkest Toutes Directions en DJ Nando. Iedereen is welkom, mis het niet!