Jaorvergadering 11-11-2021: 16 DAGEN

Belangrieke info vuür alle gaste van oos Gala@HOME.

We zijn enorm enorm ‘gruutsj’ op het aantal aanmeldingen voor onze Gala@HOME op zaterdag 30 januari 2021. Ruim 340 gasten, ‘groet en aog kleng’, willen genieten van ’n echte ‘carnavalsnoon’. Een 'carnavalsnoon' in combinatie met een unieke livestream waaraan alle ingrediënten van de Segieterse Vastelaovend zullen worden toegevoegd: ‘aw kloete’, d’r Sjlager, live muziek, artiesten uit eigen dorp, de kampioenen van ‘t LVK en nog veel meer.

Veel vrijwilligers, technici, artiesten uit eigen dorp, maar ook artiesten van buiten ons eigen dorp, zijn al weken bezig met de voorbereidingen voor de Gala@HOME. We ontvangen ook veel positieve reacties van gasten die uitkijken naar de Gala@HOME. Dit waarderen wij en dit geeft ons in deze tijd enorm veel energie.

Waar wij normaal graag de regie in eigen handen hebben, zijn wij nu ook volledig afhankelijk van alle afgekondigde en geldende maatregelen rondom Covid-19. We nemen daarin, als vereniging, ook onze verantwoordelijkheden.

De extra maatregelen die vandaag definitief zijn afgekondigd en op korte termijn zullen gaan gelden, hebben directe gevolgen voor onze Gala@HOME. Onze lijfspreuk dit seizoen is nog altijd ‘test negatief, deenk positief’, waarbij wij óók in deze situatie weer zoeken naar mogelijkheden en naar kansen. Wij willen het gevoel van de Vastelaovend graag vanuit thuis ‘same’ met jullie beleven.

Na overleg met alle betrokken vrijwilligers, de technici, de artiesten, de regie, de commissieleden en het bestuur kunnen wij melden dat de Gala@HOME definitief zal doorgaan. We willen nét nu zeker die 'roed, gael en greune' lichtpuntjes kunnen aanreiken aan jullie. ‘Goej de zurreg mer opzeij, tel toet 1, 2, 3!’ De extra maatregelen dwingen ons noodzakelijk wel tot het moeten aanpassen van het aanvangstijdstip. We hebben daarbij rekening gehouden met de gevolgen en de beperkingen van de extra maatregelen voor alle betrokkenen, maar ook voor al onze gasten.

De Gala@HOME zal starten op zaterdagmiddag 30 januari om 16.33u. Het officiële gedeelte van de Gala@HOME zal eindigen om ongeveer 20.41u. Op deze manier kunnen alle betrokkenen meewerken aan de interactieve livestream én kunnen alle betrokkenen en jullie rekening houden met de dan reeds geldende extra maatregelen.

Wij ‘deenke’ nog altijd positief en willen deze unieke Gala@HOME graag met alle 340 gasten 'same' beleven. We realiseren ons dat wij nu een beroep doen op het aanpassingsvermogen en de planningstechnische vaardigheden van iedereen. Wij hopen op begrip voor onze keuze in deze uitzonderlijke situatie. Iets vroeger dan gepland dus, noodzakelijk, maar uiteraard wel met alle unieke ingrediënten, willen wij op zaterdag 30 januari rond 16.33u met alle gasten ‘proosten’ op de Vastelaovend en op een paar uurtjes ‘Segieterse aw kloete’. Mis 't neet! Vier gunt aon de geng!

Mochten jullie naar aanleiding van dit besluit vragen of op- of aanmerkingen hebben, dan kan contact worden opgenomen met Roel Didderen (06-27322666) of Roy Packbier (06-27336731).

Meer informatie over o.a. het bezorgen van de dinerboxen volgt begin volgende week.