Jaorvergadering 11-11-2021: 16 DAGEN

Program carnaval Segietere 2021

Program Covid-11

Het is stil. Heel stil. Normaal is iedere Kleinderer nu al volop bezig met voorbereidingen voor de Zitting, de Galapreuverij, de Optocht of de Carnavalsdaag en is er ook veel leven in de groepsapps. Dit jaar is alles anders. Maar, zoals eerder aangegeven lanceren wij dit seizoen Covid-11: test negatief, deenk positief! De afgelopen weken hebben wij samen met een aantal leden uit onze vereniging benut voor het uitwerken van dit unieke programma. Dit was een creatief, uitdagend maar vooral ook energiek proces. Het voorlopige programma is Covid-gevoelig en kan op- of afgeschaald worden indien nodig. Veel details kunnen we dan ook pas in een later stadium geven. Communicatie is echter een van onze speerpunten. Dus we willen jullie nu gaan meenemen in Covid-11. Dit programma zal nog vóór de kerstdagen ook via Facebook gelanceerd worden. Deel en like vooral alle berichten die de komende weken voorbij zullen gaan komen.

Vier presentere euch Covid-11: test negatief, deenk positief!

Zaoterdig 30 januwari: Galapreuverij@HOME
Zaoterdig 13 februwari: Bagkezaoterdig
Zoondig 14 februwari: Kersteanjelraperszoondig
Maondig 15 februwari: Hoptochtmaondig
Deensdig 16 februwari: Zutjes Aan

En wat nog mier?

- Ontsjteeke van de Carnavalsmutse ien de Durpsjtraot. Wenie en wie dat is noe nog neet bekind. De Durpsjtraot zal in eker geval roed, geal en greun goon kleure!
- D’r Carnavalsposter: vuur alle keender wurd ’t Kleindererre en Kersteanjelrapers Kunst Konkoer gelanceerd. ’T sjiekste ontwerp zal op d’r poster 2021 wuure afgebeeld en hoes an hoes verspreid wuure!
- D’r Sjlager 2021!
- Oetreike van ’t Kleindererre Jubileumsjpengske an os Jubilarissen!
- Veul aw kloete: digitaal via FB of in de breevebus via Kleindererrepapier!

NOTEER DE DATA IN EKER GEVAL IN EUCHE KLEINDERERREAGENDA! MIER INFO VOLGT UITERAARD!

En aldus ’t gezegde van Preens Egid III: “Vier make d’r get van, mit hopelik ‘nne Jagermeister in de han!”