Zitting ter ere van preens Rob III en preenses Jenny: 0 DAGEN

Kaartverkoop zitting en Galapreuverij

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur

We starten zaterdag 18 januari weer met onze carnavalszitting, ter ere van Preens Rob III en Preenses Jenny. Rond 23.11 uur hopen wij de nieuwe KleindererrePreens 2020 uit te roepen. Let op! We hebben in 2019 de Kijkwijzer iets bijgesteld, waardoor ook alle kinderen vanaf groep 8 welkom zijn.
De nieuwe KleindererrePreens wordt vrijdag 7 februari geïnstalleerd met de inmiddels bekende “3-gange carnavalsnoon” tijdens de Galapreuverij. Tevens huldigen we dan ook onze jubilarissen.

Uitleg kaartverkoop

Sinds 2018 zijn kaarten voor de Zitting en de Galapreuverij alleen nog maar via onze website te bestellen. Vul rechts op dit scherm de gegevens en het aantal benodigde kaarten in en klik op Bestellen. Je krijgt vervolgens een e-mail met informatie over het afhalen van de kaarten. Tevens wordt je gevraagd de betaling per ommegaande te doen. Doe je betaling zo snel als mogelijk, want pas na ontvangst van de betaling is de bestelling definitief.

Extra aandachtspunten zijn:

  1. Bestelde en betaalde kaarten worden niet retour genomen
  2. De bestelde kaarten kunnen alleen vrijdag 10 januari 2020 tussen 20.00 en 22.00 uur bij Café ’t Centrum, Dorpstraat 29 te Sint Geertruid opgehaald worden.
  3. Het bestelnummer dat je ontvangt is tevens je afhaalbewijs. Vergeet dit vrijdag 10 januari dus niet mee te nemen.
  4. De zitplaatsen blijven genummerd. De nummering wordt bepaald op basis van moment van bestelling.
  5. Ook nu geldt weer: op is op en vol is vol!

Galapreuverij is uitverkocht. Mochten er nog plaatsen vrijkomen dan wordt contact met u opgenomen.

  • Te betalen bedrag €
  • Totaal te betalen €