Galareceptie ter iere van Preens Rob III en preenses Jenny: 25 DAGEN

Kaartverkoop zitting en Galapreuverij

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur

We starten zaterdag 19 januari weer met onze carnavalszitting, ter ere van Preens Roel I en Preenses Anouk. Rond 23.11 uur hopen wij de nieuwe KleindererrePreens 2019 uit te roepen. Let op! We hebben de Kijkwijzer iets bijgesteld, waardoor dit jaar alle kinderen vanaf groep 8 welkom zijn.
De nieuwe KleindererrePreens wordt vrijdag 15 februari geïnstalleerd met de inmiddels bekende “3-gange carnavalsnoon” tijdens de Galapreuverij. Tevens huldigen we dan ook onze jubilarissen.

Uitleg kaartverkoop

Vanaf dit jaar zijn kaarten voor de Zitting en de Galapreuverij alleen nog maar via onze website te bestellen. Vul rechts op dit scherm de gegevens en het aantal benodigde kaarten in en klik op Bestellen. Je krijgt vervolgens een e-mail met informatie over het afhalen van de kaarten. Tevens wordt je gevraagd de betaling per ommegaande te doen. Doe je betaling zo snel als mogelijk, want pas na ontvangst van de betaling is de bestelling definitief.

Extra aandachtspunten zijn:

  1. Bestelde en betaalde kaarten worden niet retour genomen
  2. De bestelde kaarten kunnen alleen vrijdag 11 januari 2019 tussen 20.00 en 22.00 uur bij Café ’t Centrum, Dorpsstraat 29 te Sint Geertruid opgehaald worden.
  3. Het bestelnummer dat je ontvangt is tevens je afhaalbewijs. Vergeet dit vrijdag 11 januari dus niet mee te nemen.
  4. De zitplaatsen blijven genummerd. De nummering wordt bepaald op basis van moment van bestelling.
  5. Ook nu geldt weer: op is op en vol is vol!
De Galapreuverij is uitverkocht.
  • Totaal te betalen €